NATTEN + DAGENS OUTFIT!God morgon, jag är nyduschad och klar! Jag ska bara borsta tänderna och ut med vovven sedan är jag färdig för skolan. Jag vill ju inte, men man måste...

Jag kunde absolut inte somna inatt heller. Jag låg och kollade på dreamgirls sedan blev jag sömnig. Så jag bestämde mig för att stänga av och se ifall jag somnade. Jo, äntligen! Jag somnade faktiskt. Men sedan klockan halv ett så vaknade jag till för att jag var torr i halsen och munnen. Jag gick upp för att dricka och sedan gick jag och la mig igen. Nehe, efter det kunde jag inte somna.

Alltså jag har typ någon psykisk-diagnos att så fort jag har ställt mig upp ur sängen... så kan jag inte somna. Det händer varje gång jag stigit upp ur sängen så är jag tydligen inte trött längre.

Kommentarer
Postat av: sarastille - jag säljer billiga designer!

Vinnaren av Dagens blogg (igår) ligger uppe nu, kika in och se efter om det var du som vann :) Passa även på att anmäla dig till Dagens blogg :) Ha en bra dag!

2011-01-11 @ 08:17:34
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: Mia

Halloj i stugan! Ligger lite efter i mina svar, så den 6:e då du frågade mådde jag bra tackar som frågar o idag är det också toppen :-D Hur är det med dig?

2011-01-11 @ 10:23:53
URL: http://fredthevov.blogg.se/
Postat av: Simone H

vilken gullig tshirt :)

2011-01-11 @ 13:37:13
URL: http://fattybom.se
Postat av: Linda

Hejhej allt bra me dig då?:)

du passa i den tröjan :D små likt på nåt sett(a):D

2011-01-16 @ 16:31:39
URL: http://lindamalmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0