JAG HAR EN IDÉ


FAMOUS, BUT DUH!


IT'S A KIND OF PHOTOS!
BILDER FRÅN IGÅR!


ÄNTLIGEN HEMMA!


DAGENS OUTFIT


VARFÖR SÅ TIDIGT...
EN UTMANING!

Jag har med min käre vän Julia en utmaning! Vi ska under hela påsklovet uppdatera bloggen med bara bilder och ingen text!! Det menas med att ni måste tänka på bilderna vad jag gör och vad budskapet är med dem!

Jag kommer från och med klockan 00.00 hela vecka 16 uppdatera min blogg med bilder och ingen text!
låt utmaningen börja! Denna idé kom ifrån Julia och hon ville dela den med mig, så vi utmanar oss själva och även varandra. Julias blogg HÄR!

MATVRAK OCH EN FIS!

Det var en gång ett matvrak som kom hem från sitt konfirmationsmöte och öppnade ytterdörren för att stiga in. Sakta men säkert tog han av sig sina skor för att sedan gå in och lämna all reklam som fanns i brevlådan. Han såg genast piroger om hans mamma hade gjort för att han skulle få äta något när han kom hem. Matvraket gick genast och satte på datorn och gick och hämtade en pirog och hällde på sallad med feta ost. Nu sitter matvraket här framför datorn och skriver detta inlägg och jackan är fortfarande på honom.


REPUBLIKER!

Jag sitter här och småläser in mina repliker i skallen min. Det är verkligen en rolig pjäs vi håller på med just nu på teatern och jag ser framemot våra föreställningar!! Jag kan visa min ilska och även få en utmaning eftersom att jag har huvudkaraktären och jag har aldrig haft det innan. Nu ska jag återgå med att läsa in dem i huvudet.


MIN MAMMA KÖPER!

Igår så stack mamma och syrran och shoppade och jag vill såklart inte följa med, för en fredagskväll spenderade jag hemma. Men jag bad henne om hon hittar något snyggt till mig så skulle hon köpa det och hon htitade både en tröja och solglasögon. asnajs!

GOD MORGON!

Jag säger bara åh, vad härligt att vakna med fågelkvitter och solljus i ansiktet! Det var så skönt och jag bara flög upp ur sängen med glädje! Detta låter så poetiskt så jag tror jag fortsätter med denna sort.

Jag känner nu hur min mage kurrar som motorer på en motorväg. Jag ska nog ta mig något knäckebröd och slingra ut lite kaviar som en orm.

GOD KVÄLL OCH INGET MER!

Typiskt att det är en sådanhär fredag kväll och allting är slut! Ingen cola och chipsen är totalt slut!! Jag fick kanske lite panik eftersom att man inte kan sitta framför datorn och mysa utan att ha något åt dricka och äta. Hur gott är det med vatten och knäckebröd på en fredagskväll?RSS 2.0