HELLO WITH THE UPDATE!

gush, förlåt alla söta söta söta människor som läser min tråkiga blogg. Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen så mycket... Antar att det bara finns mig själv att beskylla.

Snart är November-månad över och december dras in... Julen närmar sig, julkalendern startar och gymnasievalet öppnas! Hur ska detta sluta?

Här har ni en utsökt Simon som är nyvaken med en smörgås i mun...

CRAZY MOORNING!

Jag kunde aldrig somna inatt... Runt elva igårkväll gick jag och la mig, men kunde jag sova? nej! Jag låg och vred mig, men kunde absolut inte somna. Inte direkt så att man kan bestämma... Simon, nu ska du sova! och så somnar jag, nej det går inte... Jag satte mig vid datorn lite senare närmre tolv-slaget och satt vid datorn till halv två.  När jag väl gick och la mig då, då somnade jag. Kul att man sovit 5 timmar inatt och man känner knappt av det... Jag tror att Berit har orskakat detta.

RANDOM.SE(RIE)

EN SÅDAN MORGON!

Hur skulle jag beskriva en dröm-morgon? Jag skulle vakna efter en underbar sömn och se en otroligt god frukost stå bredvid sängen med stekt bacon, äggröra, rostat bröd med gott pålägg. MUMS! Solen skulle lysa ute och höra fågelkvitter från fönstret som står halvöppet. Känna vinden som drar utanför och vara alldeles ensam hemma.

God morgon alla bloggis-läsare!
En morgon som denna är inte en dröm, känns som Berit är på besök... Skulle vara kul om man slipper skolan för att det är storm... mehe!

I GOT THE COCA COLA!

Här sitter jag forever alone med min cola... Jag förstår inte hur ensam man kan känna sig en lördag... inga nya kläder har man funnit heller under shopping-turen man hade förut... Var även forever alone eftersom jag gick runt stan helt själv... detta inlägg blev många punkter... fint!


MOVIETIME!

Sitter här och kollar på film med syrran och hennes pojkvän. Vi har twilight-maraton och har hittills bara kollat på ettan av twilight. Det blir nu dags för tvåan och sedan efter det trean. Yeah man!

Det blir inte någon vidare uppdatering idag, men det blir ju mer i längden. Don't feel so sad about that, man! Tomorrow is a new day.

Kolla vilken happiebild jag fann på datorn, typ 1 år gammal. :DDDDDDDDD

Det känns helt sjukt!

... Det känns helt sjukt att det fortfarande är läsare som besöker min blogg dagligen, trots att jag inte gör någon uppdatering! Det är inte direkt många som besöker den då dagligen, men det är fortfarande läsare och jag älskar er lika mycket för det.

Jag har därför börjat få funderingar kring om jag ska börja blogga igen... Jag känner ett sådant sug och vill dela med mig om mina vardagar som är dötrista. Jag vet att ni vill veta det.

Vad vill ni att jag ska blogga om mer? Lämna ditt svar i en kommentar.

RSS 2.0