TITTDAGS!

Nu ska jag kolla på andra avenyn!! P.S jag avskyr mitt schema!

WELL HELLO!

Bläh, urgh!! Kallt det är är man vaknar... Jag fryser ju ihjäl!! Jag ska ta mig en varm dusch för att sedan göra mig iordning för skolan....... dot dot dot!

Man spenderar ju faktiskt hela sitt liv på skolan och sedan att arbeta... KUL!
Ni får en finfin bild istället för en morgonbild på mig som ser ut som the grudge.

JAG DÖR!

Detta gillas!

SPOLA FRAM!


NY FRISYR!!

före

efter

HAR DU TÄNKT..?

God morgon!! Är det bara jag som känner att det kommer bli hur skönt som helst med helg?? Man kan sova länge och få tid till att göra vad man gillar och vill göra! Kääärlek!

Här sitter jag med morgon-värk i huvudet! Jag brukar alltid få huvudvärk när jag vaknar tidigt på morgonen, därför skall det bli så skönt att få helg och bara kunna sova ut. Har ni tänkt på att man inte kan öppna ögonen helt öppet när man vaknar om man inte drömt en mardröm? Det gör liksom ont?

MISTER TRÖTTER!

Jag orkar inte skriva något speciellt mycket idag... är trött efter den sk "utflykten" och aaa... vill sova helt enkelt. Hej!

HÖR FÅGLAR SJUNGA GLATT!


God morgon! Här sitter jag framför datorn och det är ungefär 45 minuter kvar tills bussen kommer. Det är dags för utflykt med skolan och Jippijahoo vad skoj...

"Idag alla barn skall vi ut på skärgårdarna och vi vill att ni ska ta med er en egen boll, freesbee, kubb etc" Jo, men tjena! Jag har allt detta i min vänstra ficka! Men aaa, så ligger det till och trevligt blir det nog... även om jag inte har någon boll, freesbee eller kubb. Jag har åtminstone matsäck, busskort och ett otroligt glatt humör!NY VIDEO PÅ INGÅNG!

Jag fixar och donar med både inspiration och annat som skall finnas i denna video. Det är riktigt tomt i skallen hos mig just nu och finner ingen idé alls kring nya videos! Det behövs nog sömn och ja... endast söm och mat! Det är vad jag behöver. :-)

Ni får en "fin" bild medan ni tyyyyyyyyyp väntar!


VILKEN SKA BORT?


JAG ÄR INTE VAN!

Brr! It's cold in here!! Jag sitter här och fryser pga att det är så kallt på morgonen... Fönstret uppe under nattens gång och kylan tar sig in!! Aja baja, Simon... Det kan också bero på att jag har glömt höja elementets grad? Jag har den nämligen fortfarande kvar på snöflingan sedan sommar'n eftersom då kunde det vara så pip varmt!

Men, Jag är pigg o gla'... Jo, men tjena!


FUNNY BUNNY!

Jag tillbringade min kväll på konfirmationsåterträffen (långt ord) och det var en rolig stund!! Framförallt den poänglösa poängpromenaden vi hade och man fick sig allt ett gott garv!! bl a såg jag ut såhär under "funny bunny".

Jag vill ha jordgubbar!

Jag är så enormt sugen på jordgubbar... önskar att jag finner någon jordgubbe svävandes...


YEAH! serien är faktiskt ritad av mig... VG-skills i ämnet bild! :-)

DET VAR LÄNGESEDAN!

OMG/omg = Oh My God!
omg, det är nog uttrycket mest hos ungdomar just nu! "omg", det hörs överallt och oftast uttrycker man det när man blir chockad både positivt och negativt. Jag använder inte omg, absolut inte... nej nej nej! men okej, jag erkänner! Även jag använder uttrycket omg, när jag faktiskt blir chockerad... men chockerad, det blir jag inte så ofta!

Jag vet inte riktigt vilken åldersgrupp som läser min blogg... men förhoppningsvis är det inte tanter och gubbar runt 70+ utan ungdomar/små barn............. Så jag slår vad om att du också använder omg som ett uttryck. ;-)

RSS 2.0