IM BACK YOU KNOOW!

Jag vet inte riktigt vad som händer... Men jag tar mina pauser men det är för att jag tycker att det alltid är så tråkig design och header på min blogg. Jag tycker inte det är roligt att blogga utan att ha en bra design och header. För det är bl a headern och designen som gör att jag vill läsa bloggar och att jag själv skulle vilja blogga.

Hoppas bara att någon snart ska kunna fixa detta.
Jag får stå ut så länge bara, jippie! :p

OMG, KOLLA!!!

NU DRAR JAG IVÄG, NI FÅR HA DET SUPERBRA!!!
Vi hörs när jag kommer hem igen!!!

INGET DUNK DUNK?

God morgon på er! Här är jag och idag är idag, då jag åker iväg. Det har inte satt sig något pirrigt i magen eller någon annan känsla. Men vänta bara tills jag går på planet! Då kommer alla känslorna på en och samma gång!

SNART SMÄLLER DET!

Imorgon åker jag med mamma, syrran och några andra till Singapore och Indonesien. Detta gör ju självklart så att jag inte kan blogga och vet inte ens om jag skulle kunna det heller eftersom det beror på om det finns datorer. Men jag får väl helt klart se om jag kan göra några få uppdateringar eller inte. Men jag känner grovt att nervositeten och spänningen kommer upp i kroppen och man blir helt oh-my-god!!!


I WON'T SLEEP TONIGHT!

Oho, i want some more!!! GOD MORGON PÅ ER!! Jag vaknade precis kan man säga efter att jag har degat i soffan... Jag sitter just nu och lyssnar på Neon Trees - Animal! Men snart är det skola för min del...

DEN ÄR NU MIN!

Jag köpte den underbara jackan från weekday idag!!! I LOVE! Den är verkligen härlig att ha på sig och nu bara jag längtar tills jag får använda den! :)


THIS LITTLE GIRL!

Nu är jag hungrig och även trött! Jag sitter och kollar igenom foton jag har tagit och det är ju så roligt att fota små söta underbara barn som gör sådana vackra poser! Imorgon är det sista skoldagen sedan sticker jag utomland med resten av gänget!

Foto; Simon "Gold".

I EN CENSUR!

God morgon och jag är vaken!! Jag orkar inte med denna dagen just för att det är så jobbigt med så många lektioner OCH VI HAR EN SÅDAN LÅNG DAG IDAG. Det ska verkligen bli så skönt att åka utomlands på torsdag!

JAG VILL HA!

Efter skolans skridskoåkning så hoppade jag av spårvagnen och sade hej då till käraste klasskompisen Rosanna. Jag gick rakt mot weekday och provade en jacka som jag blev helt förälskad i. Det var verkligen en sådan jacka jag vill ha. Det var en otroligt skön jacka, inte så tjock och inte så varm utan helt fri kände man sig i den. Sedan fanns den otroliga tröja som jag hittade på hemsidan för några månader sedan i affären nu! Den var grym! Jag fortsatte vidare och gick mot topman och såg genast en tröja som bara var SIMON STYLE!! jag älskar't och jag ska ha detta. Direkt efter att jag kommer hem från Singapore och Indonesien så ska jag köpa allt jag har råd med!

THE NEW LOOK!

Då tänker jag visa upp min nya friss dåva! ;)
Jag tänker även att det är ganska roligt att frölunda halsduken hänger runt min spegel och jag hejar ju fan inte ens på frölunda.

RSS 2.0