GOD MORGON, GOD MORGON!
Nu har jag ändå sovit i 9 timmar och jag är inte ett dugg trött. Iallafall inte just nu! Visst, man blir ju alltid precis när man gått upp ur sängen... men kommer ni ihåg det ag skrev härom dagen typ? Att när jag väl stigit ur min säng så kan jag inte somna om. Det kan ju både tas positivt och negativt. Men jag är vaken iallafall och jag börjar skolan om typ en timma. ooooppps.! ;)

DET GÖR ONT!


Idag tog jag typ en spruta för hepatit A och B! Det värker som f-a-n just nu eftersom man försjutton trycker in en spruta och sprutar in vaccin om det nu är det! Jag har iallafall bara tagit det lungt idag! Såg nyss på Glee på TV11! AWESOME!

SHADOW OF THE DAY!


Kom hem från skolan för en stund sedan och jag ska snart börja fixa och göra om lite nu på bloggen.
Jag vet faktiskt inte varför det kommer sånna pauser från bloggen, jag vet faktiskt inte. Men jag ska från och med nu försöka ha koll på bloggen, så länge ni läser den! ;)

NÄR TROLLMOR SOVER!


Nu är jag vaken och jag känner mig så pigg... nooot! Hjälp vad mycket som kommer hände denna vecka...typ! Men alltså det finns planer på det då alltså. Både lektioner i en annan skola och skoldisco för småungar! Ska bli lysande det här alltså!

KIND OF ANNOYING!
Huvudvärken sitter fast i hjärnan på mig medan jag satt och såg klart på prinsessans dagbok, första filmen med mammsen. Huvudvärken sitter även fast i hjärnan på mig nu också!

A VIRAL HIT!


OOOOOOOOOOH!Jag kom precis hem från skolan och jag är helt slut! Även om vi bara kollade på film, men det var ju urtrista filmer! Ush, glad att schemat börjar imorgon iallafall! ":)"

NATTEN + DAGENS OUTFIT!God morgon, jag är nyduschad och klar! Jag ska bara borsta tänderna och ut med vovven sedan är jag färdig för skolan. Jag vill ju inte, men man måste...

Jag kunde absolut inte somna inatt heller. Jag låg och kollade på dreamgirls sedan blev jag sömnig. Så jag bestämde mig för att stänga av och se ifall jag somnade. Jo, äntligen! Jag somnade faktiskt. Men sedan klockan halv ett så vaknade jag till för att jag var torr i halsen och munnen. Jag gick upp för att dricka och sedan gick jag och la mig igen. Nehe, efter det kunde jag inte somna.

Alltså jag har typ någon psykisk-diagnos att så fort jag har ställt mig upp ur sängen... så kan jag inte somna. Det händer varje gång jag stigit upp ur sängen så är jag tydligen inte trött längre.

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN!Hej då tomten! :D

CANDYMAN!


UPP OCH NER!GOD MORGON!Ser ni tiden? JAG ÄR VAKEN!!! Imorgon börjar skolan och jag hoppas som verkligen att jag klarar av skoldagen. Jag vet inte riktigt om vi kör efter schemat imorgon för isåfall är det våran längsta och jobbigaste dag vi börjar med. Jag ogillar Engelska, Matte och NO! Det är så tråkigt och jobbigt så det inte är sant! Det är en del av de lektioner vi har imorgon, SHIT!

JAG FUNDERAR PÅ ATT BYTA!Med denna mys så har jag funderat på om jag ska byta till devote... Jag har två vänner som bloggar på devote och jag har aldrig hört att de har haft några problem med deras bloggar på devote än vad jag klagar på blogg.se!
Ibland lägger ju några bloggar på blogg.se av och det går inte gå in på bloggarna... Det har hänt 3 gånger nu under en kort period och det är ganska tröttsamt.

GAMMAL FAVORIT!


SKÅL OCH BOTTEN UPP!God morgon! Det blev inget med att gå upp klockan nio! Jag ska antagligen göra det imorgon istället. Jag måste vänja mig det nya dygnet eftersom det funkar inte sen att somna klockan halv fyra så ska man upp halv 8... AJA BAJA MIG!! :(

DEN BARA LIGGER DÄR!Det hänger en frölunda halsduk runt min spegel som ni då ser på bilden. Jag köpte den för att jag var på en frölundamatch en gång. haha! Det roliga är ju att jag inte ens hejar på något lag i is-hockey och jag orkar inte ta ner halsduken därifrån för visst ligger den fint där?

BROR OCH SYSTER!Man har sina perioder med sin egna syster. Just när man kommer bra överrens och har roligt tillsammans. Det var ju värre förr det kan jag ju lungt säga, men det har ju blivit bättre. Jag kan ibland vara uppkäftig och kan tycka att hon går mig på nerverna. Men det gör hon ju ibland, hon har sina åsikter kring mig och jag har det runt henne. Men hon kommer alltid vara min syster och det kan jag inte ändra på, bäst att visa henne så mycket respekt för det som möjligt.

YOU WANT THAT CAKE?
Men jo Tjena! Nu ska jag alldeles strax kolla på en söt liten film har jag bestämt mig för! Vilken... det vet jag inte än... Men det kommer jag väl med senare idag, vilken film jag såg! chacha så länge! ;)

WHAT EVER HAPPEND!God morgon bloggisläsarna, haha! Jag vaknade ni och jag vet inte varför men imorgon ska jag ställa klockan på 09.00 så att jag börjar gå och lägga mig tidigare än vad jag gör. Även om det är helg så måste jag vända dygnet så gott det går, just nu går det inte så bra.

Idag hoppas jag inte att det händer något för det orkar jag inte riktigt med. Egentligen så har jag inte gjort så mycket under detta lov... Gått på bio en gång och sedan bara köpt en systemkamera! haha!
Lovet bara rusade framåt och jag hann inte göra så mycket, helt enkelt!

VAD ÄR DET HÄR?

HAHAHAHA! Vad är detta för något? Jag har nog aldrig lyft mitt ögonbryn så mycket som jag gjorde till denna video... Det var ju grymt udda, men hon agerade mycket... mycket fint!

U WANNA TAKE THIS CHALLANGE!


Fotograf: Simon (Gold)

VAR INTE ENSAM!

Var inte ensam, alla behöver och förtjänar en vän!


Fotograf: Simon (Gold)

MEN KOM IGEN DÅ!


Nu har man då vaknat! När somnade jag igår, ju typ halv fyra! Hur ska jag kunna vända på dygnet om jag inte ens kan somna! Det kommer bli en kamp nu med skolan och jag ser det som en utmaning!

Idag har det slutat snöa och det är jätteljust ute! Men det är snön som ligger på marken och det är snön jag vill ska försvinna!

Fotograf: Simon (Gold)

FACEBOOK PROFILBILD!

Jag skaffade nyss en ny profilbild, och det blev denna!


FOTON FRÅN IGÅR!
Fotograf: Simon (Gold)
Kamera: Nikon D3100

SYSTER + MIO
På fotot (modell): Malin (systern)
Foto: Simon (Gold)

MISS FATTY, YOUR BODY!

Waaeeeiilloooo!
Jag undrar när det egentligen är då julen åker ut? Jag börjar tröttna på allt rött!
Och när fasiken smälter snön egentligen, för det snöar ju här IGEN!

Idag blir det antagligen bara att vara hemma, eftersom jag går knappast ut i detta väder!
Och jag har inga pengar, eftersom de slösade jag upp på systemkameran... vilket jag inte kallar slöseri men ja, dom är borta iallafall! :)

SUGEN PÅ GÅRDAGENS MAT!

Jag satt och kollade igenom lite bilder jag har tagit och fick se bilder jag tog på gårdagens käk! Tror ni det satte igång min mage? Jo, självklart! Magen satte genast igång och nu är det dags för något sött som Nalle Puh säger.ORANGE NATT I NATTENSLJUS!SYRRANS FOTON!

Min syster fick igår låna systemkameran lite och fotade sig själv! Hon är allt lite avundsjuk över att jag är duktig på att spara och har råd att köpa en systemkamera!

Här är bilder hon tog igår!ORDNING OCH REDA, PENGAR PÅ FREDAG!

Nu måste jag nog snart börja städa! Det är både golvet och klädbyrån som behövs fixas!
Jag hatar egentligen att städa och det är så grymt tråkigt att städa, så jag får väl pumpa upp musiken och digga med!
HUR KAN DOM ANDAS?

Ni vet olika figurer och personer som är inne i en glasburk med massor med snöflingor i och så skakar man den så snöar det för fullt. Jag förstår inte hur dom andas, på något sätt så har dom gälar som inte syns?

Här ser man ju att han håller på och drunknar och ropar efter hjälp! Ingen hör honom, så han måste vinka till sig hjälpen. Men eftersom han tog sig in där av sig själv, så tänker inte jag hjälpa honom ut iallafall!

GOD MORGON, HÄR ÄR JAG!

Jag kunde ju faktiskt inte somna igår! Jag gick och la mig runt halv ett och höll på med kameran lite smått sådär.
Men jag kunde ju inte somna, utan efter tre kom sömnen och då somnade jag äntligen!

Sånt är så irriterande, eftersom jag måste vända på dygnet! Skolan börjar snart och då kan man inte vara uppe/vaken till tre-fyra på natten!


Photos by me!

DAGENS MAT!

Såhär sent brukar man väl ändå inte äta en middag vid? Varför inte på något sätt läska er hungriga?
Detta åt jag idag!
Bad photos by me!

AND HELLO NIKON D3100!

Nu har man äntligen sin egna systemis! Jag är otroligt glad och den är så lätt att hantera! Men ikväll så ska jag läsa användathandboken så att jag lär mig ytterligare! :D

FÖRLÅT!

Dålig uppdatering,  jag vet! Men lovet är snart slut och jag vill leva livet.
Men jag är bara vid datorn ändå, så det finns inte så mycket att blogga om. Men imorgon köper jag förhoppningsvis en systemkamera, Nikon D3100! Då kommer en del av bloggen att bli en fotoblogg!

SNART ÄR DU MIN!

På tisdag så ska jag och syrran även mammsen åka ut och shoppa!
Jag ska även kolla efter hur mycket kameran kostar och vill helst kolla på Media Markt. Eftersom det alltid brukar vara billigare där, hiihhihi!

Det är Nikon D3100 jag vill ha och den ska jag ha!


RSS 2.0