HOLA A TODOS ON SKYPE!

Jag har inget mer att tillägga mer än att jag pratar skype och har ätit mat! Väntar spänt inför beskedet på big brother om vem som får sista finalplatsen!!

NEW TOMORROW

Halloj, hejsan hoppsan!! Jag har sovit för högt och känner mig helt stel i nacken... jag får höra med min klasskompis Paulina om hon kan massera mig lite, hon är ju så duktig på det. :) Annars är jag fortfarande helt slut efter igår, då jag och några klasskompisar var på danny!! Han uppträdde på stora scenen på liseberg och det var helt freaking awesome!! Ändå är inte jag något slags fán utav honom heller. Vi hörs av senare!!

CRAZY EYEBROWS

hallu, Jag tänker faktiskt uppdatera nu på bloggen då jag har saknat det. Jag har saknat att dela med mig utav mina tankar och min vardag. Inte för att det är så speciellt då men, lite awesome är det väl ändå?


VAD ÄR DET SOM HÄNDER?Jag är just nu i skolan och vet inte vad jag ska blogga om riktigt... Men jag känner också att jag inte har så mycket att dela med mig om heller. Det blir väl isåfall om tankar och åsikter och även min vardag... Sedan klommer ni säkert få se foton som är sååååååå roligt att se?

Mina bloggläsare har jag tappat också, vilket jag förstår med mina bloggpauser jag tar helt plötsligt. :p

RSS 2.0