WHATAYA DO?OJDÅ!

Dålig uppdatering på bloggen, jag vet! Jag har väl haft för mycket att göra helt enkelt. Men jag kommer göra mina inlägg nu och håller även på och funderar ut vad som skulle vara kul för er på bloggen. Jag får väl fundera lite till!

NU DRAR MAN TILL SKOLAN!

You say whuuut? oooppps...

LÄMNA BRITNEY ENSAM


SVETT OCH TÅRAR
DET KALLAS UNDERBART!

Believe it or not, men mitt rum är stökigt! Jag måste städa rummet och diska innan mamma kommer hem!
Så det blir väl fullt ös direkt nu när man vaknat en söndagsmorgon! WTF?? Är klockan redan tolv?

SÅ SENT UTE!

Ursäkta för en dålig uppdatering idag! Jag stack "tidigt" (17.00) och åkte till en kär vän i gråbo, Malin! Där hon hade fyllt år och hade ett smått kalas för bl a mig och hennes vänner. Tyvärr kunde inte alla hon hade bjudit komma, det var ju synd. Men jag lärde känna några (tre stycken) iallafall och det var roligt. Jag som inte har några vänner!!


NÄR MAN ÄR TRÖTT

God morgon på er, själv har man precis vaknat och man behöver tömma sin blåsa på sin vätska man har fått över natten. så jag får skriva detta inlägg ganska fort.

Idag försvinner jag bort hela kvällen eftersom att jag ska iväg på kalas hos en underbar vän. Men jag kommer hem igen, det gör jag! Men typ på natten kommer jag hem. Jag vet inte riktigt ens vart hon bor, så det blir ju spännande!


JAG ÄR DUM I HUVUDET!!


NYTT PÅ BLOGGEN!

Förhoppningsvis så visas den rätt och ni kanske även ser den. (inte för att den går att missa) Det finns en ny header på bloggen som min vän Emma har gjort. Jag är väldigt nöjd med den och jag tyckte att det var bäst att få bort en tråkig bild som header på min blogg. Jag ska nu även fixa en ny video som kommer publiceras på bloggen och även min youtubekanal ikväll någon gång.

PHOTOS WITH SOME LOVENYTT INTRO


IF YOU WANNA KNOW

En trött liten Simon kom hem för en stund sedan! Ja, absolut. Det har inte vart en sådan jobbig dag egentligen, men det har det ju varit på något sätt endå. Jag har iallafall med mina andra tre kompisar haft hemkunskap (elevens val) som sista lektion där vi gjorde en god pastasallad med kyckling i. Det var super förutom att min kära vän Kajsa var tvungen att hälla i basilika i dressingen och jag gillar inte det.

Basilika = fastnar på tänderna, fastnar på tänderna = NOT GOLDEN STYLE!
Men jag gillade det endå!


MAGEN KURRAR BINA SURRAR

Det är dags för något sött!! God morgon på er, nu är jag faktiskt vaken och det känns underbart att solen skiner.
Jag vaknade precis och vaknade upp med solsken i ansiktet. Det är ju för härligt! Så jag hoppas verkligen på att man kan få använda sin vårjacka idag!

Nu kurrar magen och jag ska se vad som gömmer sig för gott i kylskåpet! Sedan har jag ju skola idag, det får man ju inte missa eftersom jag faktiskt spenderar mer tid i skolan på dagarna än att göra något jag gillar.
Sedan kan jag försöka smyga in och skriva ett inlägg säkert på svenska lektionen efter 12. Vad busig jag är.


BABY, GOOD NIGHT

I'm like thaaa bomb! Men tja på er och en trött liten Simon. Jag ska faktiskt alldeles strax gå och lägga mig och kolla på en underbar liten pruttymovie! Jag vet dock inte vilken film jag ska se, men det kommer säkert bli någon bra! Jag vet inte riktigt heller varför jag gör detta inlägg just för att jag inte har så mycket att skriva om egentligen.

Jag slutar sent imorgon! Jag har ju elevensval imorgon och därför kommer jag inte kunna uppdatera så mycket innan klockan 16. Men det är väl bättre än inget alls?

KÄRLEK UTAN KYSSAROH-MY-GOD!


NU ÄNDRAS DET

Nu kommer det bli en liten förändring på min blogg. Jag hoppas att ni iallafall fortsätter läsa bloggen oavsett mina dåliga uppdateringar. Jag har nog börjat få ett liv, men det var skämt :PPppppPPPppp jaja.
Något kommer iallafall komma upp på bloggen snart!

VI BÖRJAR SÅHÄR

God morgon! Jag har egentligen bara lust att somna om och sova i flera tusen dagar. Jag är så trött. Jag hoppas jag går och lägger mig tidigt idag så jag får sova gott och mer än gott.

Det är tisdag idag, O-M-G! Den värsta dagen på hela veckan för att vi har så långa lektioner. Ja, men vi ska iallafall kolla på film på engelskan idag och vi ska även labborera på NO:n.


MEN NATTI PÅ ER!

Jag säger eller ja, rättare skrivet skriver... Jag ska alldeles strax lägga mig I think... Denna dag har vart asjobbig och även om vi bara har haft tre lektioner med jämna mellanrum så är jag helt slut. Vad har jag egentligen gjort idag? Typ ingenting... Jag får väl lägga mig så att jag är pigg imorgon för då är det en helvetes lång dag!

Jag skyller även på att jag är trött på dessa bilder...


GUESS WAT!!

Kom nyss hem från teatern och det var riktigt grymt och roligt! Jag har även nu fixat praktikplats och den är påskriven!! Hoppas bara att mina lärare tillåter detta, annars blir jag sur!


DROTTNING UTAN KRONA

Mums! Jag har precis ätit spaghetti och köttfärssås som är rester från igårkväll. Jag måste ju redan nu ladda för teatern om 44 minuter. Jag ser faktiskt framemot det och är jätteglad över att min vän Johanna har börjat igen!

Skolan är iallafall avklarad och det känns gött! Oavsett om det nu var Måndag och det är en av de softaste dagarna vi har på vårat klassschema. Jag kan säga att Tisdagar är värst! Det finns 3 lektioner på schemat som vi bara har fem minuters rast och vi hinner oftast bara hämta vara saker i skåpen och sedan börjar lektionen. Det är tröttsamt.

Jag måste även tänka på vad jag ska skriva för någon egen deckare. Självaste handlingen... Jag hade jätte bra planer och idéer, men sedan kom min svenska lärare och sade att det inte var okej!! Fy på dig Susanne!

VÅRENS KÖKSMÖNSTER

Rött, rött och mera rött! Åh, vad jag älskar färgen röd och vad jag älskar kläder! Mina pengar är snart slut men vad ska man göra då? Tjata på föräldrarna eller spara ihop pengar. Jag är faktiskt jävligt grym på att spara om jag får skryta lite i min blogg. Men jag vill ha pengar nu och får väl spendera upp de jag har kvar så att jag kan spara mer... låter det smart eller bara patetiskt?

THEESE WORDS ARE MY OWN!

Jag mår så jävla fucking bra!! Jag vet inte, men jag mår så jävla bra och det är så GAAAH! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom att jag vill så gärna blogga men det går ju i perioder... Men just nu mår jag så jävla bra och är glad för det mesta!! så jag skulle kunna ge er alla massor med pussar!


THROW YOUR TUMBS UP!!

Efter att ha vart inne och checkat efter praktikplats på praktikplatsen.se och den suger ju för mycket. Men nu är det så att jag ska ringa runt och fråga efter en praktikplats via telefon. Jag tänkte mig inom någon teater så jag får ringa runt och höra!!! HÄRLIGT HÄRLIGT!!! eller är man bara så smart???


AND I SAID OMG!!!

assoow omg, jag tiep pluggar spanska för jag tiep har prov imorgon. Jag försöker fatta detta fattaru väl? jag tror faktiskt att jag tiep kan lyckas fatta det också. jag tar ju små pauser ifrån pluggandet tiep för att kunna få slappna av och ta in mina kunskaper....tiep. iallafall love yaa all bitches!!! puss and hugs Simon gold.

CHACHA BEES!!!

Nu har jag vaknat och det skulle kännas underbart att få sova några timmar till egentligen.  "Vilket vackert väder"-tjabblet tänker jag inte köra idag eftersom vädret här är grått med solljus. När det gröna gräset kommer fram då är det en vacker dag. Nu ska jag fixa mig för jag sitter här utan t-shirt.... olala!!

Här en en bränd hot dog!! ;)

ON MONDAY MORNING

Nu är jag vaken efter att ha snoozat två gånger redan. Jag vill ha lov, verkligen! Jag orkar inte med skolan, förutom när jag kan det jag ska. Vänta... Vad har vi idag för något?.. Engelska glosor och man skulle ha läst i boken.
Jo, men det..har...jag...gjort.

Sedan på torsdag har vi grammatikprov och det kan jag ju faktiskt. :D

RSS 2.0